JCI Champagne Run

De run van 2022 is geëindigd. Er is ruim €4000,- opgehaald voor stichting Jarige Job! Ondertussen wordt er hard gewerkt om de run van 2023 op poten te zetten. Meer informatie hierover volgt snel.

Deze actie

JCI verkoopt jaarlijks aan het einde van het jaar dozen champagne om geld in te zamelen voor een goed doel.

Op deze manier slaan we twee vliegen in één klap: een goed doel wordt gesteund en jij hebt op een wel heel gemakkelijke manier je champagne in huis voor de feestdagen.

Dit jaar is het goede doel, het Helen Dowling instituut.

Voor meer informatie over dit goede doel zie: https://hdi.nl/

De champagne

De champagne is van het huis Philippe Brugnon uit het pittoreske en charmante Rilly-la-Montagne, op 12 km gelegen van Reims. Philippe Brugnon is wijnbouwer sinds 1984 en is de 4e generatie in de familie. Sinds 2010 is ook zijn dochter Lucie als 5e generatie aangesloten. Kortom, een echt familiebedrijf.
De champagnes van Philippe Brugnon zijn afkomstig van 2 Premier Cru wijngaarden die al jaren in de familie zitten. Zo is de ene wijngaard van zijn moeder en de andere van zijn vader. Philippe maakt hier mooie, excellente en complexe Premier Cru champagnes. Daarnaast behoort Philippe Brugnon tot de Confrérie du Sabre d’Or, waar men de kunst van het sabreren van champagneflessen uitoefent.
We bieden dit jaar de keuze uit 3 geweldige champagnes!

Afhalen van jouw bestelling

Samen met jouw verkoper bespreek je of de champagne afgeleverd moet worden of dat je deze op enkele centrale plekken komt ophalen. Op dit moment kan je bij de volgende Kamers de champagne ophalen: JCI Amsterdam, JCI Haaglanden, JCI Rotterdam en JCI ‘t Sticht.

JCI zoekt meer Kamers in andere plaatsen om ons te versterken! Willen jullie meedoen of grote bestellingen plaatsen? Neem met ons contact op via info@jcichampagnerun.nl – dan kijken we of we een afhaalpunt kunnen opzetten.

Toont alle 3 resultaten